Hvordan få ungdommen din til å drikke minst mulig alkohol?

Se meg 

Pass på

Følg med

Hør podcast

Alkohol er en stor del av ungdomstiden. Og som ungdomsforeldre må man ta inn over seg dette. Ungdom skal helst ikke drikke alkohol før de er 18 år, men om man er realistiske så skjønner man at de aller fleste ungdommene kommer til å drikke alkohol før den tid. I denne podcasten deler jeg av min erfaring og kunnskap som jeg har samlet igjennom oppdrag på utallige ungdomsfester og samtaler jeg har hatt med fulle ungdom og deres foreldre mens jeg jobbet som politi på Ungdomsavsnittet. Målet med denne podcasten er å gi deg noen tips om hvordan du kan sørge for at din ungdom drikker minst mulig og at han kommer trygt hjem.

Her kan du høre alle podcastene laget av Foreldretips.

Du kan også lytte til dem i din favoritt app.

Hvordan snakke med ungdommen om alkohol

Hvordan snakke med ungdommen om alkohol

Foreldretips Tips / Podcast / Om Hvordan snakke med ungdommen om alkoholSe meg Pass påFølg medHør podcastAlkohol er en del av ungdomstiden enten vi vil eller ei. Din ungdom kommer til å være i situasjoner hvor det nytes alkohol. Det er da viktig at dere har pratet om...

Intro Foreldretips

Intro Foreldretips

Foreldretips Tips / Podcast / Om Intro ForeldretipsSe meg Pass påFølg medHør podcastDette er en intro til podcast serien Foreldretips. Her blir du litt kjent med min bakgrunn og hva denne podcast serien vil handle om.Her kan du høre alle podcastene laget av...